Офіційний дистриб’ютор Mitsubishi Motors в Україні забезпечить харчовими наборами 1000 українських родин зі звільнених з окупації селищ на суму близько 1 мільйона гривень*

buttons.will share

Офіційний дистриб'ютор автомобілів ТМ «Mitsubishi» в Україні ТОВ «ЕМ ЕМ СІ УКРАЇНА» разом із благодійною ініціативою «Паляниця» (БО "ЛІТЕРАРУМ КУПІДУС") допоможе продуктовими наборами 1000 українським родинам із населених пунктів, які були в окупації.

Починаючи з 15 травня до 30 червня 2022 року включно, 250 гривень з кожного замовлення на сервісне обслуговування автомобіля ТМ «Mitsubishi» з використанням оригінальних запчастин Mitsubishi** в офіційній дилерській мережі Mitsubishi Motors в Україні буде спрямовано на допомогу постраждалим від війни. Таким чином, у межах цього благодійного проєкту компанія «ЕМ ЕМ СІ УКРАЇНА» пожертвує близько 50% прибутку (як очікується) від напрямку післяпродажного обслуговування, і це дозволить зібрати до 2 мільйонів* гривень допомоги за період дії вказаного проєкту (травень-червень 2022 р.). 

«Ми продовжуємо допомагати постраждалим українцям і цього разу зосередили свою увагу на забезпеченні харчуванням, якого вкрай не вистачає у деокупованих населених пунктах. У перший місяць благодійного проєкту  (у травні) вирішили допомогти 1000 родинам з невеличких населених пунктів, які нещодавно були звільнені з-під окупації військ рф і де зараз однією з найгостріших проблем є відсутність та недостатня кількість продуктів, - прокоментував Генеральний директор офіційного дистриб’ютора Mitsubishi Motors в Україні пан Йошіто Ішіда. – Разом із благодійною ініціативою «Паляниця» ми вже розпочали закупівлю великих продуктових наборів. Один такий набір розрахований для забезпечення родини з 4 осіб харчуванням на 5 днів».

Наповнення набору продумували фахівці благодійної ініціативи  «Паляниця», виходячи з фізіологічних потреб людини у щоденному харчуванні, і він включає найнеобхідніші та корисні продукти загальною поживною цінністю у 23000 калорій. У разі наявності у родини запасу продуктів на кшталт картоплі та хліба, продуктового набору може вистачити на тиждень. 

«Також хочу зазначити, що у червні компанія вирішить про подальші кроки та напрямки для допомоги в рамках вказаного благодійного проєкту, аналізуючи ситуацію в країні, - додав пан Йошіто Ішіда, Генеральний директор офіційного дистриб’ютора Mitsubishi Motors в Україні. – Ми також продовжуємо підтримувати наших співробітників та прагнемо бути максимально корисними для суспільства».

Тримаємось разом!
Слава Україні! 
 

* Мається на увазі, що за результатами вказаного благодійного проєкту, період дії якого 15.05.2022 р.-30.06.2022 р., очікувана загальна сума, зібрана від замовлень на сервісне обслуговування автомобілів ТМ «Mitsubishi» з використанням оригінальних запчастин Mitsubishi (сума яких дорівнює чи більше 250 грн. з ПДВ), клієнтів, які звернуться до Дилерських центрів Mitsubishi Motors в Україні (що функціонують в умовах воєнного стану, перелік яких див. за посиланням https://docs.google.com/spreadsheets/d/1kgVMvEIZx3GLcShZI_qAX7Tw9cIRWRBm/edit#gid=983064995) протягом вказаного періоду, складе орієнтовно 1 (один) мільйон гривень (що буде спрямовано на придбання продуктових наборів для 1000 українських родин зі звільнених населених пунктів, які були в окупації) за перший місяць (травень) дії благодійного проекту, та орієнтовно 2 (два) мільйони гривень за весь період дії благодійного проєкту, що складе майже 50% прогнозованого прибутку від напрямку післяпродажного обслуговування Дистриб’ютора – ТОВ «ЕМ ЕМ СІ УКРАЇНА». 

**  Мається на увазі будь-яке платне сервісне обслуговування або ремонт автомобіля ТМ «Mitsubishi», під час якого будуть використані оригінальні запчастини ТМ «Mitsubishi» на суму, що дорівнює або більше 250 грн., включаючи ПДВ 20%.
Офіційний дистриб’ютор автомобілів ТМ «Mitsubishi» в Україні – ТОВ «ЕМ ЕМ СІ УКРАЇНА»,  mitsubishi-motors.com.ua. 

 

menu.footer disclaimer
Created by CF.Digital