Комплектація Mitsubishi Pajero (wagon) INTENSE 3,0 AT (огляд автомобіля)

buttons.will share

Mitsubishi Pajero Wagon був представлений в 2014 році. Модель INTENSE 3,0 AT є другим рестайлінгом четвертого покоління. Машина являє собою п'яти або семимісний позашляховик з повним приводом.

Опис моделі

Позашляховик Mitsubishi Pajero Wagon просто створений для того, щоб розширити ваші горизонти. Завдяки його габаритними розмірами і потужному двигуну, ви будете відчувати себе безпечно і комфортно на будь-якій дорозі. Він з легкістю подолає глибоку колію, зможе штурмувати висоти і збереже відмінну плавність ходу навіть на розбитому покритті.

Новий варіант комплектації INTENSE 3,0 AT нескладно відрізнити від попередника. У Mitsubishi Pajero Wagon змінені секції денних ходових вогнів. Тепер вони представлені у вигляді невеликих світлодіодних гірлянд і розміщені біля противотуманок. Прямо над ними знаходяться фари головного освітлення з линзованной оптикою, до яких примикає хромована решітка радіатора з всесвітньо відомим логотипом.

Його розміри становлять:

  • довжина - 4900 мм;
  • ширина - 1875 мм;
  • висота - 1900 мм;
  • колісна база - 2780 мм.

Багажник Mitsubishi Pajero Wagon також має солідні розміри. Якщо скласти сидіння заднього ряду, то можна отримати 1780 літрів вільного простору. Такий транспортний засіб - відмінний варіант для любителів підкорювати суворе бездоріжжя.

Також модель INTENSE 3,0 AT порадує споживачів просторим і комфортним шкіряним салоном. Завдяки високій посадці сидіння, водієві відкриється прекрасний огляд, який може бути доповнений з камер спостереження.

Всі елементи інтер'єру лаконічні, але продумані до дрібниць - обробка салону з якісних матеріалів, багатофункціональна система навігації і сучасна мультимедійна система.

Комплектація INTENSE 3,0 AT

На даний момент в нашому салоні представлений всього один варіант комплектації Mitsubishi Pajero Wagon.

Позашляховик серії INTENSE 3,0 AT оснащений бензиновим двигуном, 5-діапазонною автоматичною коробкою змінних передач і многорежимной трансмісією Super Select 4WD. Незважаючи на відсутність альтернативних варіантів комплектації, наявні агрегати досить універсальні і можуть задовольнити більшість запитів потенційного покупця.

Об'єм двигуна Mitsubishi Pajero Wagon становить 2,972 літра. Завдяки гарному літражу і сучасній системі уприскування, транспортний засіб може вичавити 174 кінські сили при 5250 оборотів в хвилину. Максимальна швидкість позашляховика - 175 кілометрів на годину. Витрата палива складе:

  • 17 літрів бензину на сто кілометрів на годину - в міському темпі руху;
  • 10,2 літра - в розміреним поїздці;
  • 12,7 літрів - в змішаному циклі руху.

Комплектація даного транспортного засобу включає в себе: 18-дюймові легкосплавні диски, передні і задні бризковики, рейлінги на даху, бічні підніжки, тоновані задні вікна, шкіряний салон, управління стереосистемою на кермі, камеру заднього виду, клімат-контроль, круїз-контроль і не тільки.

Дізнатися більше про комплектації і ціну на Mitsubishi Pajero Wagon можна у нашого менеджера телефоном (див. розділ Контакти). 

Ми цінуємо кожного клієнта, тому намагаємося радувати вас акціями, знижками та іншими вигідними пропозиціями. У нас ви можете придбати автомобіль за програмою Trade-in, в кредит або скориставшись послугою лізингу

menu.footer disclaimer
Created by CF.Digital