Максимальна безпека за допомогою камер

Максимальна безпека за допомогою камер

buttons.will share

Кожен сучасний автомобіль є затишним та зручним місцем, яке в залежності від завдань здатне забезпечити якісне дозвілля за допомогою мультимедійних функцій або ефективне переміщення між пунктами призначення завдяки основним вузлам та агрегатам. Хай там як, без нової моделі не обійтися, якщо хочеться комфортно почуватися при вирішенні повсякденних справ.

Однак сучасні дороги з трафіком, що постійно зростає, стають вимогливим місцем, де варто проявляти максимальну уважність і обережність. Добре, що у питаннях безпеки можна покластися на автомобіль Mitsubishi.

На допомогу традиційним аспектам безпеки на кшталт надійних агрегатів та міцної конструкції кузова приходять технологічні активні засоби, якими оснащені моделі Mitsubishi.

Головні завдання бортових технологій:

  • задовільнення безпеки руху;
  • запобігання дорожньо-транспортним пригодам;
  • зниження наслідків неминучих аварій.

Найбільш поширеними та давно перевіреними засобами забезпечення активної безпеки є камери кругового огляду 360. Встановлені спереду, ззаду та з боків зовнішні камери дозволяють візуально контролювати обстановку навколо автомобіля або, залежно від сценарію використання у конкретній ситуації, перемикатися на кожну камеру окремо.

Крім того, комплекс обладнання пропонує допомогу в паркуванні: у спеціальному інтерактивному режимі зображення з камер комбінується з напрямними лініями, що полегшують паркування у тісних просторах на низьких швидкостях.

Автомобілі Mitsubishi оснащені й іншими технологіями:

  • контроль "сліпих зон" Blind Spot Warning;
  • асистент зміни смуги Lane Change Assist;
  • функція запобігання фронтальним зіткненням Forward Collision Mitigation.

Камера радар-лазер у Mitsubishi Eclipse Cross відповідає за роботу адаптивного круїз-контролю, визначає відстань до інших транспортних засобів та перешкод, допомагає працювати бортовим системам активної безпеки.

Важливо акцентувати, що зазначені технології та просунуте обладнання не замінюють водія та не забирають на себе функцію керування транспортним засобом. Головне завдання – гарантувати безпеку та простоту взаємодії як зі своїм автомобілем, так і з іншими учасниками дорожнього руху в середовищі, де трафік стає все більш насиченим з кожним днем.

Ці заходи призводять до того, що водії почуваються набагато впевненішими на дорозі, а експерти підтверджують ефективність технологій. Так, новий кросовер Mitsubishi Outlander четвертого покоління в Американському страховому інституті дорожньої безпеки визнали найбезпечнішим автомобілем і присудили найвищу оцінку Top Safety Pick+. Таке досягнення можливе лише за наявності сучасного комплексу корисних електронних помічників, якість і надійність роботи яких не викликають сумнівів.

Залишилося переконатися в цьому самостійно та вибрати свій наступний технологічний автомобіль Mitsubishi.

menu.footer disclaimer
Created by CF.Digital