Варіанти комплектацій Mitsubishi ASX (огляд автомобіля)

buttons.will share

Mitsubishi ASX був представлений публіці в листопаді 2017 року. Третє покоління сильно відрізняється від попередників. Автолюбителі зможуть оцінити оновлений дизайн і технічні характеристики нового кросовера.

Зміни модельного ряду

Дизайн оновленого Mitsubishi ASX підтримує концепцію Dynamic Shield. Відразу привертає увагу Х-образне обрамлення решітки радіатора і витягнуті фари головного освітлення зі світлодіодним оптикою.

Величезний повітрозабірник на передньому бампері, потужні ніші, де розміщені поворотники з протитуманними фарами і розгорнуті назовні хромовані дужки Х-графіки надають кросоверу досить агресивний зовнішній вигляд.

Задній бампер Mitsubishi ASX має бутафорські решітки, що імітують сталеву захист. Кузовна палітра збагатилася трьома новими кольорами:

  • сріблястий металік;
  • білий перламутр;
  • стримано-червоний металік;
  • титаново-сірий металік;
  • глибокий чорний металік;
  • темно-синій перламутр.

У салоні теж відбулися невеликі зміни. Мультимедійна система збільшилася з семи до восьми дюймів. Виробники поліпшили її синхронізацію з гаджетами, наприклад, AppleCar Play.

Усі серії Mitsubishi ASX оснащені невеликим багажним відділенням. Якщо підняти спинки другого ряду сидінь, то можна отримати до 385 літрів вільного простору. Кросовер з такою місткістю - це відмінний варіант для вирішення повсякденних завдань і сімейних виїздів.

Відмінності комплектацій INVITE 1,6 MT, INSTYLE 2,0 CVT

Кросовери Mitsubishi ASX поставляються на територію України в таких варіантах комплектації:

  • INVITE 1,6 MT;
  • INSTYLE 2,0 CVT.

Всі модифікації цього автомобіля оснащені бензиновим двигуном MIVEC з електронним вприскуванням.

Комплектація INVITE 1,6 MT

Даний варіант має двигун об'ємом 1,590 літрів і механічну трансмісію. Завдяки роздільного упорскуванню палива, машина видає 117 кінських сил при 6000 оборотах на хвилину.

У такій комплектації кросовер розганяється до сотні за 11,5 секунди, а максимальна швидкість дорівнює 183 км на годину. Витрата палива складе 5,8 літрів бензину на сто кілометрів в змішаному темпі руху.

Модель серії INVITE 1,6 MT відрізняється від альтернативного варіанту наявністю запасного повнорозмірного колеса, кондиціонера, управління стереосистемою на кермі і USB-роз'єму. Бризковики відсутні.

INSTYLE 2,0 CVT

Цей варіант кросовера може похвалитися двигуном об'ємом 1,998 літрів. Його потужність становить 150 к.с. при 6000 оборотів в хвилину.

Незважаючи на збільшений об'єм двигуна і систему повного приводу, економічність машини не сильно постраждала. Витрата палива Mitsubishi ASX в даній комплектації - 7,9 літрів бензину на сотню кілометрів.

Відмінні риси серії: 17-дюймові легкосплавні диски, повнорозмірне запасне колесо, фари ближнього світла з широким кутом освітлення, датчики світла і дощу, омивачі фар, круїз-контроль, управління стереосистемою на кермі, дзеркало заднього виду з автозатемненням, попільничка і прикурювач.

Дізнатися більше про доступні варіанти комплектацій ви можете у офіційного дилера Mitsubishi в вашому регіоні. Ціни на модельний ряд, зазначені на сайті, актуальні і дійсні у всіх офіційно зареєстрованих салонах.

menu.footer disclaimer
Created by CF.Digital