Варіанти комплектацій Mitsubishi Eclipse Cross (огляд автомобіля)

buttons.will share

Mitsubishi зі штаб-квартирою в Токіо - це одна з найбільших корпорацій з виробництва автомобілів не тільки в Японії, а й у всьому світі. На її рахунку велика кількість різних моделей ТЗ. Одна з останніх розробок компанії Mitsubishi Motors, що входять до концерну, – модель компактного п'ятидверного кросовера класу "К1" Mitsubishi Eclipse Cross.

Опис Eclipse Cross

Ця модель «японця» відрізняється виразним дизайном, що межує з зухвалістю. Все у вигляді автомобіля надає йому впевненості та відчуття сили:

  • динамічність у кожній деталі;
  • стрімкість ліній кузова;
  • рельєф задніх та передніх крил.

Під капотом ховається надійний потужний двигун. Навіть елегантні бризковики не тільки виконують захисну функцію, але й надають кросоверу більш завершеного вигляду, прикрашають його. Використання інноваційних технологій в оснащенні автомобілів з різною комплектацією робить Mitsubishi Eclipse Cross безпечним на будь-яких дорогах навіть у складних умовах їзди.

Численні прогресивні опції моделі роблять подорож зручною. А завдяки стильній сучасній стереосистемі вона буде ще комфортною, приємною. Наш автомобільний ринок пропонує чотири варіанти комплектації Екліпс Крос: Invite, Instyle, Intense, Ultimate. Перший варіант – Invite – оснащений механічною коробкою передач, решта трьох – варіатором. Eclipse Cross Invite та Intense мають передній привід, Ultimate – повний, Instyle випускається і з тим, і з іншим.

Загальне у комплектації Mitsubishi Intense 1,5 CVT та Ultimate 1,5 CVT

Обидва варіанти моделі Eclipse Cross базуються на платформі GS, оснащені турбованим чотирициліндровим бензиновим двигуном об'ємом 1,5 л, потужністю 150 к.с. Його максимальний момент, що крутить, становить 250 НМ або 2000-3500 оборотів в хвилину. Кермо забезпечене гідропідсилювачем. Параметри кузова також однакові: 4405 мм довжина, 1805 – ширина, 1685 – висота. Колісна база складає 2607 мм.

Трансмісія Intense та Ultimate обладнана восьмиступінчастим варіатором. Автомобілі обох варіантів Mitsubishi моделі Eclipse Cross можуть розвивати швидкість до 196 км/год. У комплектацію ТС входять такі освітлювальні прилади:

  • галогенові фари;
  • денні світлодіодні ходові вогні;
  • протитуманні передні фари;
  • датчик дощу та світла;
  • освітлювальні прилади для багажника та салону;
  • автоматичний перемикач далекого світла.

Варіанти Intense та Ultimate автомобілів Mitsubishi забезпечені електрообігрівом лобового скла, омивачами фар, електроуправлінням люка.

Чим Intense відрізняється від Ultimate

Mitsubishi Intense є передньопривідним (2WD), а варіант Ultimate відноситься до повнопривідних ТС (4WD). Хоч і незначно, але ці різновиди моделі Eclipse Cross відрізняються і витратою палива. Для Intense в умовах міста на 100 км знадобиться 9.2 літри бензину, на трасі – 6.2, при змішаному варіанті їзди – 7.3. Ultimate "з'їдає" 9.8, 6.5, 7.7 відповідно.

У комплектацію першого різновиду Eclipse Cross входить паливний бак об'ємом 63 літри, другий – 60. Для розгону до 100 км. Intense знадобиться 11,1 секунди, Ultimate – 11,4. Відрізняються автомобілі та ціною. За Екліпс Крос Ultimate доведеться викласти більшу суму, ніж за Intense. Це пояснюється дещо удосконаленими технічними характеристиками першого, а також наявністю додаткової комплектації.

Компанія "Автоград", що є офіційним дилером Mitsubishi Motors, пропонує Міцубісі моделі Eclipse Cross різних варіантів за привабливою ціною. Приходьте у наш автосалон у Києві.

menu.footer disclaimer
Created by CF.Digital