Варіанти комплектацій Mitsubishi L200 (огляд автомобіля)

buttons.will share

Міцубісі моделі L200 - це утилітарний пікап від Mitsubishi Motors, що випускається компанією з 1978 року. Сьогоднішній ринок пропонує вже п'яте покоління автомобілів цієї моделі. Те, що стихією L200 різних варіантів комплектації є бездоріжжя, можна визначити з першого погляду. Про приналежність цієї моделі до автомобілів підвищеної прохідності свідчать:

  • величезні колеса;
  • значний кліренс;
  • довгохідна підвіска.

У Mitsubishi L200 зі стильним дизайном оптимально поєдналися продуктивність вантажівки, простота управління, комфорт та приваблива ціна легкового автомобіля. Ставши власником такого ТС, ви зможете оцінити його комплектацію, великі функціональні можливості.

Модельний ряд Mitsubishi L200

Модель представлена ​​варіантами пікапа класу "К4" Invite AWD MT6, Intense AWD MT6 і AWD AT5, Instyle AWD AT5. Потужність перших трьох представників Mitsubishi L200 становить 154 к.с., а останнього – 181. Усі вони повнопривідні, працюють на дизпаливі. Instyle та Intense AWD AT5 відносяться до п'ятиступінчастого автомата, Invite AWD MT6 – шестиступінчастої механіки.

У зовнішньому вигляді надійних та практичних «вантажівок» від компанії Mitsubishi простежуються риси дракона, а не ящірки, як це було в попередніх моделях (не випадково на деяких ринках модель L200 була представлена ​​як Triton). Візуальну динамічність надає новий стиль «Dynamic Shield». "Обличчя" ТЗ розділяється "ікс-фейсом" на вузькі фари головного світла, великі протитуманки, покажчики поворотів та ходові денні вогні.

Бампер та повністю діодна задня оптика також мають іншу форму. Обновився дизайн дисків коліс. У салоні впадає у вічі змінена форма центральної консолі, оновлене кермо, LCD-дисплей, стереосистема. У Міцубісі нового покоління є дві нові кнопки. Одна відповідає за допомогу під час спуску з гори, інша дозволяє обрати позашляховий режим (сніг, бруд, пісок, каміння, гравій).

Відрізняються моделі від «старших братів» і збільшеним рівнем безпеки для людей, що знаходяться в салоні, і навколишнього середовища. Що стосується двигуна, в нових варіантах, як і в попередніх, в комплектацію входить дизельний 2,4 л мотор з моментом, що крутить, 430 Нм. Mitsubishi моделі L200 – вірний помічник, що справно виконує щоденні завдання завдяки:

  • серйозної ємності кузова;
  • зручності здійснення навантаження навіть габаритних вантажів;
  • стійкості до зношування покриттів.

Порівняльна характеристика комплектації Міцубісі L200 2,4 MT INVITE та INTENSE

Обидва варіанти ТС мають практично однаковий дизайн, починаючи з бризковиків. Вони обладнані дизельним двигуном об'ємом 2442 см3 з проміжним охолодженням та турбокомпресором. Його потужність складає 154 кінські сили, а момент, що крутить, - 1500-2500 оборотів в хвилину. Спільним для них є також:

  • механічна коробка передач 6МТ;
  • багаторежимна трансмісія 4WD EASY SELECT;
  • електронні системи безпеки ABS, MASC, EBD, MATC;
  • об'єм паливного бака 75 літрів.

Обидва варіанти моделі Mitsubishi L200 розганяються до 100 км/год за 12,2 секунди. Їхня максимальна швидкість становить 169 км/год. Витрата палива на 100 кілометрів по місту – 8,7 л, за містом – 6,2 л, змішаний цикл – 7,1 л.

Невелика відмінність двох варіантів Міцубісі, які пропонує компанія «Автоград», полягає в комплектації, що і впливає на різницю цін. Наприклад, у Invite 4WD диски сталеві, а Intense – легкосплавні. У комплектацію останнього входить круїз-контроль, а Invite – кондиціонер. У Intense є камера заднього виду, а Invite її немає. Всі ці та деякі інші переваги в комплектації Intense 4WD роблять цей варіант Mitsubishi трохи дорожчим, ніж Invite.

menu.footer disclaimer
Created by CF.Digital