Варіанти комплектацій Mitsubishi Pajero Sport (огляд автомобіля)

buttons.will share

Презентація Mitsubishi Pajero Sport третього покоління відбулася в 2015 році в Таїланді. Новий позашляховик без сумніву став найсучаснішою моделлю виробника.

Модельний ряд

Mitsubishi Pajero Sportкористується великою популярністю серед автолюбителів завдяки своїй надійності, спортивності і в той же час елегантності.

Зовнішній вигляд

Зовнішній дизайн автомобіля виконаний в стилі нових моделей Eclipse Cross, Outlander і L200 2018 року. Світлодіодні передні фари, хромована решітка радіатора з поздовжніми смугами і оригінальної форми задні ліхтарі у вигляді масок з японського театру Кабукі - плоди корпоративної стилістики під назвою Dynamic Shield і відмінні риси модельного ряду.

Преміальний варіант комплектації включає тоновані вікна, а спортивний дизайн доповнюють легкосплавні диски діаметром 16 дюймів.

Виштамповки в нижній частині переднього бампера виконують не тільки декоративну, але й практичну функцію. Під час їзди по водних перешкодах вони відштовхують потоки води від лобового скла і дають можливість водієві бачити те, що відбувається. Також в комплектації позашляховика є бризковики, які захищають його агрегати від бризок.

До речі, новий позашляховик Mitsubishi Pajero Sport має значні розміри (4,8 м в довжину і 1,8 м у висоту) і може подолати брід завглибшки до 700 мм.

Салон

Дизайнери добре попрацювали і над рівнем комфорту в салоні автомобіля. На перший погляд може здатися, що дизайн простакуватий, але якщо звернути увагу на якість обробки і матеріалів, думка одразу змінюється в протилежну сторону.

У максимальній комплектації є підігрів 4 сидінь і керма, іонізатор повітря, можливість заряджати мобільний телефон і навіть дві розетки 220 В. Водії будуть раді дізнатися, що посадка стала значно вище і помітно покращилася бічна підтримка спини.

Просторий салон і величезний багажник - відмінний варіант для сімейного чоловіка або мандрівника. В якості приємного бонусу - потужна стереосистема Power Sound System і клімат-контроль.

Електроніка

Головним нововведенням в електроніці автомобіля стала система Mitsubishi off road traction control. Вона встановлюється тільки у версії з автоматичною коробкою передач і дозволяє змінювати налаштування позашляховика залежно від дорожнього покриття. На вибір запропоновано такі режими руху: по бруду, піску, снігу і камінню.

Також можна додатково включити систему допомоги при спуску (HDC). А повноприводна трансмісія Super Select 4WD подарує можливість перемикатися з економічного режиму на повнопривідний прямо на ходу, при швидкості до 100 км на годину.

Відмінності комплектацій INTENSE 2,4 AT / ULTIMATE 2,4 AT / INTENSE 2,4 MT

Позашляховик Mitsubishi Pajero Sport поставляється на територію України в таких варіантах комплектації:

  1. Intense 2,4 MT;
  2. Intense 2,4 AT;
  3. Ultimate 2,4 AT.

Всі модифікації цього автомобіля мають дизельний двигун DI-D з турбокомпресором і проміжним охолодженням повітря. Його обсяг становить 2,442 літра, а потужність - 181 к.с. при 3500 оборотів в хвилину.

У стартовій комплектації можлива тільки 6-ступінчаста механічна коробка передач, в наступних - 8-ступінчастий "автомат". У зв'язку з цим, останні серії мають середню витрату палива 8 л на 100 км, а варіант Intense 2,4 MT - 7,4 л на 100 км.

Виконання Intense пропонує круїз-контроль, управління стереосистемою на кермі, камери заднього виду, підігрів сидінь і 18-дюймові колісні диски. У новій комплектації Ultimate в доповненні до перерахованого пропонується:

  • мультимедіа Mitsubishi Connect з підтримкою інтерфейсів від Apple;
  • преміум аудіосистема з 8 динаміків;
  • шкіряний салон;
  • підігрів керма;
  • навігаційна система з CD і MP3 плеєром;
  • дисплей з сенсорним управлінням;
  • камера кругового огляду 3600;
  • система попередження фронтального зіткнення.

Порівняння перерахованих вище параметрів допоможе вам зробити більш обдуманий вибір. Вартість кожної моделі безпосередньо залежить від обраного варіанту і року випуску.

Ціни на модельний ряд Pajero Sport, зазначені на нашому сайті, є рекомендованими для всієї мережі офіційних дилерів.

menu.footer disclaimer
Created by CF.Digital