5 пікапів Mitsubishi L200 видали компанії «Київстар» у рамках виграного тендеру на поставку 25 автомобілів.

buttons.will share

Офіційний дилерський центр Mitsubishi Motors в Україні «Автоград» спільно з партнером проекту – лізинговою компанією «AVIS» - передали ще 5 пікапів Mitsubishi L200 компанії «Київстар».

Компанія Mitsubishi Motors в Україні продовжує поставку автомобілів для своїх клієнтів. Нещодавно відбулося вручення чергових п'яти автомобілів Mitsubishi L200 для корпоративного клієнта офіційного дилерського центру «Автоград» – компанії «Київстар». Нагадаємо, що в рамках виграного тендеру передадуть компанії «Київстар» 25 універсальних японських пікапів L200 з додатковим обладнанням. Дев'ять із них уже видали в липні 2021 року.

Mitsubishi L200 для компанії «Київстар» повністю обладнані для того, щоб фахівці національного мобільного оператора могли проїхати навіть до найвіддаленіших базових станцій. Пікапи в комплектації Intense вже оснащені системою повного приводу Super Select 4WD-II із примусовим блокуванням заднього диференціала. Дана технологія допомагає вибратися з грязьових або снігових пасток, в яких просто застрягти в горах або інших важкодоступних локаціях. Для подолання складних ділянок дороги стане в пригоді й система допомоги при старті в гору, і антипробуксовочна система Traction Control. Електрорегульовані зовнішні дзеркала з підігрівом, підігрів передніх сидінь та керма будуть корисними у морозну зимову погоду.

Пікап посилено фірмовим додатковим обладнанням від Mitsubishi Motors. Це оригінальний кунг на кузов без вікон у колір кузова з твердим захистом підлоги та з рейлінгами на даху. Також встановлений оригінальний фаркопф та задні датчики паркування.

 Інформація про «ЕМ ЕМ СІ Україна»
Компанія «ЕМ ЕМ СІ Україна» - офіційний дистриб’ютор автомобілів Mitsubishi в Україні. Мета компанії «ЕМ ЕМ СІ Україна» - забезпечити максимальний рівень взаємодії з виробником, надавати якісне гарантійне та післягарантійне обслуговування автомобілів ТМ «Mitsubishi», забезпечення поставок і наявності складу оригінальних запчастин і аксесуарів. Компанія має розвинену мережу дилерських центрів по всій Україні, яка зараз налічує 29 автосалонів в усіх регіонах України, а також авторизований дилерський центр на території республіки Молдова.

 

menu.footer disclaimer
Created by CF.Digital