Незвичайні автомобілі Mitsubishi

buttons.will share

Японські автосалони часто представляють світу дивні новинки - і Mitsubishi не виняток. Любителям оригінальних концептів, представляємо нашу трійку найбільш незвичайних автомобілів від команди MMC.

Mitsubishi Allroads Ronin

Автомобіль Allroads Ronin - новий проект ательє Вільнер з Болгарії. Натхненні життям самураїв, дизайнери взяли за основу базу седана Mitsubishi Lancer Ralliart.

Спецверсія отримала розкішний зовнішній стайлінг без змін по технічній частині і відповідний інтер'єр. Всі пластмасові елементи були замінені на металеві.

Внутрішнє оздоблення було виконане зі шкіри Nappa і японської тканини Амаретто. Стеля салону була покрита візерунками сріблястого кольору, виконаними в японському стилі. Навіть важіль стоянкового гальма візуально нагадує ручку меча самурая.

Кастомайзер компанії Вільнер додав близько 30 кілограмів звукоізолюючого матеріалу, що допомогло знизити рівень шуму в салоні більш ніж в два рази. Крім того, автомобіль укомплектували 11-дюймовим сенсорним дисплеєм з камерою заднього виду.

Що стосується зовнішнього вигляду машини, то тут теж не обійшлося без змін. Седану підняли підвіску на 20 мм, встановили позашляхові покришки Yokohama Geolandar і набір світлодіодних ламп.

Mitsubishi Outlander Gx3h 4Work

Цей гібридний автомобіль був вперше представлений на британській виставці CENEX 2014 Low Carbon Vehicle Event. Він являє собою фургон, зроблений на платформі Mitsubishi Outlander.

Gx3h 4Work не має багатого оснащення або просунутої силової установки. Запрошених на захід вразили не технічні параметри нової версії, а її ціна. У Британії фургон оцінили всього лише в 23 373 фунта стерлінгів.

Mitsubishi Outlander Gx3h 4Work приходить в рух завдяки розміщеним на обох осях електромоторів потужністю 60 кВт. ДВС-генератором є 2-х літровий чотирициліндровий двигун, що функціонує по економічному циклу Аткінсона. Крім того, під підлогою кузова розміщений запас літій-іонних батарей, якого повинно вистачити на більш ніж 50 кілометрів електричного пробігу.

Незважаючи на простоту моделі і відповідну вартість, салон оснащений клімат-контролем, шкіряним кермом і якісної стереосистемою з протоколом Bluetooth.

Mitsubishi Lancer Evolution

Mitsubishi Lancer Evolution являє собою спортивний варіант класичного Lancer. Дана версія виконана в кузові седана, має більш жорстке покриття і потужний турбований двигун.

Цей автомобіль був виготовлений і випущений тільки для внутрішнього ринку Японії, унікальна серія налічувала всього 2500 примірників.

Цікаво також те, що модель була оснащена 5-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Двигун - 2-літровий з турбонаддувом і системою Mivec Dohc. Віддача двигуна налічує 275 кінських сил.

За іншим технічним характеристикам Mitsubishi Lancer Evolution ідентичний седану: має повний привід, незалежну підвіску, дискові гальма і гідропідсилювач керма. Ця версія має більш надійний кузов завдяки більшої жорсткості стійок і загальної фортеці структури. При цьому машина має невелику масу. Виробники змогли добитися такого результату завдяки використанню деталей з якісного алюмінію.

Сподіваємося, вам сподобалася наша добірка незвичайних автомобілів від команди MMC. Такі ексклюзивні моделі досить складно знайти на просторах України. Велика їх частина знаходиться на дорогах Японії, а спробувати щастя можливо тільки на місцевих аукціонах.

menu.footer disclaimer
Created by CF.Digital