25 пікапів Mitsubishi L200 передадуть компанії «Київстар».

buttons.will share

Офіційний дилерський центр Mitsubishi Motors в Україні «Автоград» передав перші 9 пікапів Mitsubishi L200 компанії «Київстар». В рамках виграного тендера всього передадуть компанії «Київстар» 25 універсальних японських пікапів L200 з додатковим обладнанням.

Mitsubishi L200 давно зарекомендував себе на ринку як універсальний і практичний пікап, який чудово справляється з будь-яким поставленим завданням. Завдяки вдалому поєднанню унікальності продукту, якості та цінової пропозиції за останні пів року Mitsubishi Motors в Україні подвоїли продажі L200, посівши перше місце в сегменті пікапів. Бути №1 у своїй категорії - найкраще підтвердження довіри клієнтів.

У компанію «Київстар» відправляються Mitsubishi L200 в комплектації Intense, яка оснащена дизельним 2,4-літровим двигуном потужністю 154 к.с. і механічною 6-ступеневою коробкою передач. Крім системи повного приводу Super Select 4WD-II пікап може похвалитися примусовим блокуванням заднього диференціала. Дана технологія допомагає вибратися з грязьових, снігових чи піщаних пасток. А система допомоги при старті в гору, антибуксирувальна система Traction Control і система стабілізації при буксируванні причепа допоможуть водієві впоратися з керуванням за складних дорожніх обставин. У комплектації Intense є важливі для водія клімат-контроль і круїз-контроль з кнопками керування на кермі. Електрорегульовані зовнішні дзеркала з підігрівом, підігрів передніх сидінь і керма будуть корисними в холодну погоду.

Пікап посилений фірмовим додатковим обладнанням від Mitsubishi Motors. Це оригінальний кунг на кузов без вікон в колір кузова з твердим захистом підлоги та з рейлінгами на даху. Також встановлені оригінальний фаркоп і задні датчики паркування.

menu.footer disclaimer
Created by CF.Digital