Сплачуйте, як вам зручно: нові доступні способи оплати в ДЦ "Автоград"

buttons.will share

Шановні клієнти!

Щомісяця наша компанія проводить опитування серед Вас, клієнтів сервісу та салону, з приводу якості обслуговування та цікавиться Вашими побажаннями та зауваженнями. Впевнені, що майже кожен з Вас приймав або приймає зараз в ньому участь. Дякуємо Вам за приділений час, за щиру вдячність, високу оцінку та доречну критику.

Ми, керівництво компанії, завжди ознайомлюємося та приймаємо до уваги всі коментарі, побажання та зауваження з приводу Вашого обслуговування нашим відділом продажу та відділом сервісного обслуговування.

Одним з таких зауважень та побажань від Вас було прохання зробити доступними в дилерському центрі «АВТОГРАД» різні способи оплати за товари та послуги. Дане питання досить довго не могло бути вирішеним не через наше не бажання, а через певні законодавчі «колізії», які робили неможливим законне та зручне впровадження в межах дилерського центру різних способів оплати.

Ми раді повідомити, що нарешті всі перепони усунуто і Ваше прохання виконане!

Відтепер всім клієнтам сервісу та салону доступні різні варіанти оплати, а саме:

готівкою

карткою

Інтернет-банкінг

через касу банку

через касу банку 

з Вашого особистого кабінету банку (на смартфоні, планшеті чи іншому пристрої)

через платіжний термінал

(до 5 000 грн)

через платіжний термінал

Наші спеціалісти із задоволенням проконсультують Вас по всім видам оплати, які зараз доступні в ДЦ «АВТОГРАД» та, в разі необхідності, допоможуть здійснити оплату без стресу та хвилювань J.

Дякуємо, що Ви з нами!

menu.footer disclaimer
Created by CF.Digital